• Пон – Пет: 9:00 – 17:00
 • +359 876 3005 35
 • ibbcconsult@gmail.com
 • За нас

  Aй Би Би Си ООД  е иновативна за Българския пазар фирма, създадена с цел да напътства клиентите си в желанието им за създаване на мечтаният дом. Ние ще направим независима оценка на предстоящият ви строеж, като изготвим индивидуална количествено-стойностна сметка, за да се ориентирате по-лесно в избора си на строител.
  Желаете да закупите жилище? Нека наш представител огледа желаният от Вас имот, къща, апартамент и Ви увери дали покупката си струва. Ние ще Ви информираме за евентуалните ремонти, които ще Ви предстоят и ще ви изготвим количествено-стойностна сметка .
  Решили сте да започнете ремонт на дома си, но не сте сигурни колко ще Ви струва и получавате десетки оферти с огромни разлики в цената? Нека ние Ви дадем реалната цена на пазарният труд и материалите и да Ви насочим към коя от офертите да се ориентирате .
  Не сте сигурни дали да продавате или да инвестирате в имот или стара къща? Позволете ни да ви дадем експертно мнение за цената на инвестицията, която ще направите, разработен бизнес план и прогнозирана печалба. Консултирайте се с професионалистите, спестете хиляди и превърнете загубата в печалба.